MinBy Konceptet

MinBy / MBX x 1.384 byer

Om MinBy konceptet:

MinBy (MBX) er en digital platform, der fungerer som et hyperlokalt samlingspunkt for borgerne i de enkelte bydele og kommuner. Med MinBy (herefter MBX, hvor X kan erstattes med 1.384 andre bynavne) kan man følge med i lokale begivenheder, finde information om lokale virksomheder og arrangementer samt bidrage med egne historier og kommentarer.

Vi er i øjeblikket ved at udrulle konceptet i Nordjylland, og forventer at det vil være fuldt udrullet i løbet af første kvartal.

MinBy-konceptet startede i 2008 som (AoAA) og er således blandt de absolut ældste lokale digitale mediekoncepter, hvis ikke det
første vest for Valby Bakke.

Konceptet startede public som MinByAalborg i 2009 og er nu udrullet til 160 byer i Nordjylland.

90 millioner i årlig støtte:

MinBy-konceptet er baseret på AI, automatisering, skalering og dataforståelse på et nytænkende plan.
Det er vores målsætning at opnå en fair andel af de 90 millioner i mediestøtte, som hvert eneste lokale og regionale medie kan opnå årligt som koncern grundet den ekstra fokus på netop det lokale og regionale islæt fra 1/1-2024, i henhold til den nye medielov.
Vi søger også momsfritagelse for omsætning samt de andre goder, der har været givet i støtte til de regionale medier de sidste 50 år.

Nordjylland

Klik på linket for at udforske vores forskellige medier.
Vi styrkes dag for dag og sigter mod at være den førende udbyder af ultra lokalt kvalitetsindhold i Nordjylland inden udgangen af 2024.